Smokingcheap.nl

De goedkoopste van nederland

Maak een afspraak

Smokingcheap.nl - Voor uw E-sigaretten en Vapes

Let op: Vanwege een wetswijziging kunnen de vapes & e-sigaretten alleen opgehaald worden!

Informatie

De werking van onze E-Sigaret

Onze e-sigaret bestaat uit twee delen namelijk de batterij en de vulling (cartomizer). Door het inhaleren via het mondstuk die ervoor zorgt dat de batterij de cartomizer kan verwarmen en vervolgens de in de vulling aanwezige vloeistof verdampt ontstaat er een rookontwikkeling zodat men kan roken.

De e-sigaret bevat een led-lampje dat elke keer als men inhaleert gaat branden. Onze e-sigaret heeft een functie die kettingroken probeert te voorkomen door uit te schakelen als de gebruiker te vaak aan de sigaret trekt.

De batterijen zijn nog niet geheel opgeladen maar kunnen al wel gebruikt worden. Gaat het lampje van de batterij knipperen dan dient men de batterij op te laden, dit proces duurt +/- 2½ uur, tijdens het laden gaat het lampje branden, als de batterij helemaal is opgeladen dan gaat het lampje uit. De USB lader heeft een langere tijd nodig om op te laden!

Let er wel op dat als de e-sig niet geheel meer werkt de batterij meestal leeg is en niet de cartomizer, de cartomizer gaat normaal een hele dag mee. Is de cartomizer leeg dan geeft hij minder rook en smaakt deze wat bitter.

Smokingcheap.nl - Voor uw E-sigaretten en Vapes

Ik wil een Vape of E-sigaret bestellen?

Wil jij een Vape of onze eigen E-sigaret bestellen? Helaas door een gewijzigd wetsvoorstel is het alleen mogelijk om deze af te halen. Maak daarvoor gemakkelijk een afspraak met ons en kom langs op de afgesproken datum.

Smokingcheap.nl - Voor uw E-sigaretten en Vapes

Belangrijke mededeling

Hey beste klant! 🌈🚭

We hebben een kleine update voor je: door een nieuwe wet mogen we helaas geen vapes meer verkopen met smaakjes. 😢 Maar geen zorgen, we zijn hier om je te helpen! Heb je vragen of wil je meer informatie? 💬

Neem gerust contact met ons op via WhatsApp. 📱
We staan voor je klaar! 🌟

WhatsApp whatsapp